Self-service linije

Self-service linije

Postoje situacije u kojima tradicionalni restorani nisu pravi izbor, zbog čega tvornice IFI i EMAINOX proizvode self-service linije koje predstavljaju brz i ekonomičan način distribucije hrane. Odličan su izbor ukoliko je gost u žurbi ili želi sniziti troškove, te na mjestima kao što su vrtići, obrazovne ustanove, starački domovi, velike tvrtke, shopping centri, hoteli i sl.

Tvornica IFI proizvodi liniju Snack & food sa self staklima, 1 ili 2 police, lampom za zagrijavanje (kod grijanih vitrina), prednjim staklom i klizačima (opcija). Rashladni modeli sa gastronorm posudama mogu se koristiti za različite vrste salata, dok je verzija bagnomaria, sa gastronorm posudama i lampom za zagrijavanje pogodna za sve vrste toplih jela.

Self-service linije Emainox

Self service linije tvornice EMAINOX sastoje se od grijanih, hlađenih i neutralnih elemenata te se mogu pozicionirati pojedinačno, ''na otoke'' ili u liniju. Izrađeni su od inoxa 18/10, iznimno praktični, fleksibilni i jednostavni za čišćenje i održavanje.

Linija SELF 800 pogodna je za brzu distribuciju velikog broja obroka (menze u poduzećima, školama, vojnim objektima...).

SELF 700 uključuje niz modularnih jedinica sa kotačima, koje se lako međusobno spajaju ili odvajaju. Praktičnost spajanja ili odvajanja različitih elemenata omogućuje upotrebu Self 700 u svim slučajevima u kojima je potrebno često mijenjati elemente, primjerice u zračnim lukama, željezničkim postajama, autocestama, blagovaonama objekata, itd.

SELF-IN uključuje tradicionalne elemente u self service objektu, te nudi vrlo širok raspon ugradbenih elemenata, s naglaskom i na najmanje detalje, osmišljene da se koriste na nosivim konstrukcijama koje se postavljaju na svoje mjesto prema funkcionalnim potrebama i estetici, vodeći računa, prvenstveno, o načinu izlaganja proizvoda.
SELF BREAKFAST - Kompletna linija najfinijeg dizajna za izlaganje i distribuciju hrane. Širok raspon elemenata koji se koriste kao otok u blagovaonici restorana ili se postavljaju na način da kreiraju self-service područja.

Baregel d.o.o.

Cesta sv. Martina 91, 21312 Podstrana

Tel. +385 21 38 35 90

Fax. +385 21 38 33 08

Mail. info@baregel.hr

Prijavite se i primajte Baregel novosti