Dodatna oprema

STROJ ZA FORMIRANJE TIJESTA (PIZZAFORM)

PIZZAFORM je stroj dizajniran za brzu i jednoliku izradu tijesta za pizzu. Brzina, jednostavnost i sigurnost upotrebe čine ovaj stroj neophodnim u situacijama najvećeg prometa ili u slučaju nedostatka specijaliziranog osoblja.
Ovisno o modelu, promjer pizze može biti od 30 do 50 cm, dok je kod svih modela gornja površina izrađena od čelika AISI 304, a donja struktura od aluminija.

REZAČ POVRĆA

Rezači povrća, zahvaljujući svojoj fleksibilnosti koju omogućuje jednostavno umetanje odgovarajućih diskova (za rezanje, ribanje, rezanje na kockice, listiće…), osiguravaju korisniku brzu i efikasnu pripremu za rad. Izrađeni od nehrđajućeg čelika i specijalne legure, sa sigurnosnim sustavom koji blokira oštrice kada je ručka podignuta ili poklopac otvoren, ovi su strojevi prijeko potrebni u pizzeriama, dućanima.

SALAMOREZNICA

Salamoreznice na gravitaciju imaju uklonjivi oštrač, postolje od lakiranog aluminija, zaštitu oštrice, pladanj i pokretnu pregradu izrađenu od anodiziranog aluminija, crnu ručku sa velikom prirubnicom, držač oštrice montiran na dupli kuglični ležaj i profesionalnu, temperiranu, kromiranu oštricu.

VITRINE ZA PRILOGE

Rashladne vitrine namijenjene pohrani priloga za pizzu izrađene su od nehrđajućeg čelika AISI 304 sa CFC poliuretanskom izolacijom. Rashladna jedinica ima termostatsku kontrolu temperature u bazenu (+2˚ / +10˚ C) sa prikazom na zaslonu. Dostupne su u 4 različite dužine, sa ravnim staklom. Posude nisu uključene.

Baregel d.o.o.

Put mira 113, 21210 Solin

Tel. +385 21 38 35 90

Mob. +385 98 359 106 | +385 98 173 2058

Mail. info@baregel.hr

Prijavite se i primajte Baregel novosti